Om oss

Gandrudbakken Etiketter

Gandrudbakken-navnet har vært synonymt med merking av klær og tekstiler siden 1967, da Jan Gandrudbakken startet salg av Heat Transfers i samarbeid med Polymark i England.

Vi har siden da vært igjennom en rekke endringer i organisering og firmanavn, men er nå tilbake med en moderne og kostnadseffektiv fabrikk for produksjon av Heat Transfers. Vi har ca. ti ansatte hos oss her på Hafslo, og vi har også alliert oss med en av markedslederne i Europa. Som i 1967 er dette Polymark, med kontorer i en rekke land, så vi er ikke alene.

En ting som alltid har vært viktig for oss er kvalitet, og som følge av det er våre produkter blant det beste som finnes på markedet. Merker som tåler en støyt, sitter som støpt ¬– vask etter vask – og ser fantastisk ut. Med intrikate detaljer og sterke farger er nærmest alle slags motiver mulig å gjenskape. Om det skal på snekkerbukser, sykehustøy, festival-t-skjorter eller svømmetøy har vi det du trenger. I tillegg til dette er alle våre kvaliteter miljøvennlige, og 100 % vannbasert. Vil du lese mer om produktene finnes informasjon om disse på produktsidene.

Kvalitet er med andre ord en selvfølge hos oss, men som vi pleier å si så hjelper det ikke at merkene er bra hvis de ikke kommer i tide! Vi har derfor som mål å ha stabil og kort leveringstid på alle ordrer, slik at du alltid skal føle deg trygg på at ting kommer når de skal. Samtidig har vi også muligheten til å trykke ekspressordrer, når kunden din virkelig trenger plaggene sporenstreks.

Alt dette må da komme på bekostning av pris tenker du kanskje, men målet er å være bedre på pris enn konkurrenter med samme kvalitet. Vårt konsept sikrer en effektiv produksjon, som gir gode priser og stabile betingelser.

Service er også viktig for oss, og vi legger vekt på fleksibilitet, tilgjengelighet og god kommunikasjon, og vi vil alltid strekke oss så langt vi kan for å imøtekomme dine ønsker. Kontakt oss for å diskutere et samarbeid, og send oss gjerne motiv for prising. Ønsker du å se hvordan vi produserer, er du velkommen til å besøke oss og fabrikken på Hafslo.
 

Klikk på et bilde for å forstørre